Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home_cpanel/soundcheck/public_html/inc/db_open.inc.php on line 36

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home_cpanel/soundcheck/public_html/account/showprofile.php on line 17
Henrik Deleuran (HD)'s profil - Soundcheck.dk
Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto

Henrik Deleuran's profil

Henrik Deleuran
Navn:........................
Henrik Deleuran
Brugernavn:........................
HD
1. instrument:........................
El- og kontrabas
2. instrument:........................
Keyboard
Interesser:........................
Bas
Studie
Branche
Hjemmeside:........................
www.basundervisning.dk

Om mig og mit gear...

Professionel bassist i det århusianske musikmiljø igennem de sidste 20 år. Har spillet stilarter fra funk, rock, soul over latin, jazz, fusion til pop og rock´roll. Underviser til daglig på egen basskole basundervisning.dk, med basstudie beliggende i Århus N. Arbejder også med udvikling og produktion af lyddesign og lydidentiteter indenfor lydbranding området.

Henrik Deleuran's indhold

Musikerkontakt

 • Østjylland El- og kontrabas undervisning - gratis prøvetime 08-08-2017

  Vi mødes til en prøvetime i mit studie hvor jeg får et indblik i dine nuværende færdigheder på bassen, og vi får os en snak om hvad du gerne vil lære og blive bedre til. Vi sætter nogle opnåelige mål og skræddersyer et undervisningsforløb som passer til netop dine ambitioner og tidsplan. Niveau har ingen betydning - vi tager den derfra hvor du er. Et par forslag til basemner kunne være:

  Fingerstyle-, mutestyle- og slapstyleteknik
  Grooves i forskellige stilarter
  Walkingbas
  Kendte basgange
  Opbygning af dine basgange
  Nodelæsning/tabulatur/rytmelære
  Skalaer/arpeggioer
  Improvisation og solo

  Undervisningen foregår på Katrinebjergvej i Aarhus N, eller hjemme hos dig selv via Skype.
  Book en prøvetime via mail, mobil eller hjemmeside.
  Jeg ser frem til at høre fra dig :-)

 • Østjylland Kom godt igang med Cubase 08-08-2017

  Vi gennemgår programmets basale principper og arbejder på at skabe det lækre lyddesign. Du får grundlæggende viden til at gennemføre et projekt i Cubase, fra opsætning af spor (midi/audio/effekter/vst instrumenter/beats mv) til færdigt mix med mastering og evt. nodeopsætning. Vi ser også på opsætning med eksterne enheder som lydkort, mixer, mikrofon, instrument, monitors og skærme.

  Hvis du har problemer med at få dit system, eller dele af det, til at virke, starter vi først og fremmest med at kigge på det, så du har ordentlig hul igennem.


  Både hold og solo undervisning.

 • Østjylland Eget øvelokale i Århus N 26-02-2010

  Drømmer I om at få jeres eget øvelokale?? Her er muligheden:
  Øvelokalet er 18 kvm og beliggende i Århus N. Lokalet ligger i stueplan, har alarm samt adgang til toilet og thekøkken. Prisen er kr. 2.800,- pr. md. alt incl. - 3 mdrs depositum. Ring og få en fremvisning.

 • Østjylland Lokale til leje 04-01-2010

  Lokalet er 18 kvm. og velegnet til lydredigering/indspilning/undervisning/kontor/lager mv. Lokalet har adgang til thekøkken, toilet samt gratis p-plads, og har beliggenhed i Århus N. Lejen er kr. 3.300 pr. måned incl. moms, el, varme og alarm. Depositum 3 mdr. leje. Lokalet er ledigt fra 1. februar 2010. Kontakt Henrik Deleuran på mobil 28562369 eller mail henrik@bassmusic.dk

 • Østjylland øvelokale til leje i dagtimerne 25-03-2005

  Øvelokale udlejes i dagtimerne til undervisning, øvning mv. Enkeltpersoner foretrækkes, fx sanger, blæser, guitarist, pianist som ikke kan øve eller undervise derhjemme. Gode tilkørselsforhold, køkken, toilet, alarm.

Vi alle kontaktannoncer

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk