Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto

Henrik Deleuran's profil

Henrik Deleuran
Navn:........................
Henrik Deleuran
Brugernavn:........................
HD
1. instrument:........................
El- og kontrabas
2. instrument:........................
Keyboard
Interesser:........................
Bas
Studie
Branche
Hjemmeside:........................
www.basundervisning.dk

Om mig og mit gear...

Professionel bassist i det århusianske musikmiljø igennem de sidste 20 år. Har spillet stilarter fra funk, rock, soul over latin, jazz, fusion til pop og rock´roll. Underviser til daglig på egen basskole basundervisning.dk, med basstudie beliggende i Århus N. Arbejder også med udvikling og produktion af lyddesign og lydidentiteter indenfor lydbranding området.

Henrik Deleuran's indhold

Musikerkontakt

 • Østjylland El- og kontrabas undervisning - gratis prøvetime 09-01-2017

  Vi tager udgangspunkt i dine ønsker på dit niveau. I undervisningen kan vi arbejde med fingerteknik, groove, slapbass, walkingbas, improvisation, skalaer, teori, noder og studieindspilning - gratis prøvetime.
  Nu også mulighed for undervisning via skype - klik ind på basundervisning.dk og læs mere.

 • Østjylland Cubase undervisning på dit niveau tilbydes 09-01-2017

  Kom godt igang med Cubase. Vi gennemgår programmets basale principper og arbejder på at skabe det lækre lyddesign. Du får grundlæggende viden til at gennemføre et projekt i Cubase, fra opsætning af spor (midi/audio/effekter/vst instrumenter/beats mv) til færdigt mix med mastering og evt. nodeopsætning. Vi ser også på opsætning med eksterne enheder som lydkort, mixer, mikrofon, instrument, monitors og skærme.

  Både hold og solo undervisning.

 • Østjylland Eget øvelokale i Århus N 26-02-2010

  Drømmer I om at få jeres eget øvelokale?? Her er muligheden:
  Øvelokalet er 18 kvm og beliggende i Århus N. Lokalet ligger i stueplan, har alarm samt adgang til toilet og thekøkken. Prisen er kr. 2.800,- pr. md. alt incl. - 3 mdrs depositum. Ring og få en fremvisning.

 • Østjylland Lokale til leje 04-01-2010

  Lokalet er 18 kvm. og velegnet til lydredigering/indspilning/undervisning/kontor/lager mv. Lokalet har adgang til thekøkken, toilet samt gratis p-plads, og har beliggenhed i Århus N. Lejen er kr. 3.300 pr. måned incl. moms, el, varme og alarm. Depositum 3 mdr. leje. Lokalet er ledigt fra 1. februar 2010. Kontakt Henrik Deleuran på mobil 28562369 eller mail henrik@bassmusic.dk

 • Østjylland øvelokale til leje i dagtimerne 25-03-2005

  Øvelokale udlejes i dagtimerne til undervisning, øvning mv. Enkeltpersoner foretrækkes, fx sanger, blæser, guitarist, pianist som ikke kan øve eller undervise derhjemme. Gode tilkørselsforhold, køkken, toilet, alarm.

Vi alle kontaktannoncer

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk