Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home_cpanel/soundcheck/public_html/account/showprofile.php on line 17
mikkel steen (mikkel)'s profil - Soundcheck.dk
Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto

mikkel steen's profil

Navn:........................
mikkel steen
Brugernavn:........................
mikkel
1. instrument:........................
guitar
Hjemmeside:........................
www.myspace.com/mikkelsteen
mikkel steen's indhold

Marked

 • Fender 6G15 / 63 tube spring reverb 27-05-2015

  Rørdrevet fjederrumklang/Tube spring reverb. tube-towns udgave af Fender 6G15 reverb. Denne model bruger 3 rør: 1 EL84, 1 12ax7 og 1 12at7. Det er pga disse typer er meget lettere tilgængelige end de rør der blev brugt i originalen.
  Der er sat en medium længde fjeder i så lyder bliver mere "moderne" og den vil kunne afløse enhver reverb pedal. Jeg har en lang fjeder liggende hvis man hellere vil have den "gamle" uatentiske lyd.
  Reverb bliver ikke bedre end dette, med forbehold for smag og behag. Jeg tjekkede denne reverb i min Hot Rod Deville, holdt den op mod forstærkerens indbyggede chip-drevne reverb(som ellers er ganske fin) og 6G15-kopien var meget federe. Bare det at man kan justere nuancen er fantastisk og den er også mere smooth. Jeg bruger en selv i effekt loopet på min rør-top, når jeg får råd til at beholde en af dem jeg har bygget.
  Alle rumklangs effekter skal, efter min mening, sidde i effekt loopet på forstærkeren. Ellers bliver reverben for dominerende. Effektloopet sidder, ifg. min erfaring, altid mellem pre og power sektion på rørforstærkerne og samme sted ligger de indbyggede reverbs, hvis forstærkeren har en sådan.
  Reverben er ny, men sælges som brugt. Jeg er meget bedre til at bygge elektronikken end kabinettet, så derfor er der et par små kosmetiske fejl på kabinettet.
  Ellers er den grundigt og solidt samlet.
  Pga lidt prototype kosmetik sælger jeg den lidt billigere. Mener prisen på mærkevarerne er 5-6000kr, så den her ryger for 3000kr. Der er materialer for over 2000kr og der er lagt latterligt mange timer i den, for at resultatet skulle blive så tæt på professionelt som muligt. Elektronikken har jeg rigtig meget erfaring med, men det er klart at næste gang jeg skal ordne kabinet og lægge tolex på, bliver det nemmere, men tro mig, det er ikke bare lige noget man gør på en eftermiddag. Hvis man ikke er meget erfaren med elektronik og loddekolbe, så vil den formentlig aldrig komme til at virke. Så det er ikke et amatør-sammenklask, men et rigtig godt køb :)
  Vh Mikkel

Musikerkontakt

 • København proff guitarundervisning tilbydes 05-12-2017

  Jeg hedder Mikkel og er uddannet guitarist på GIT (guitar institute of technology) i L.A. Jeg har selv fået undervisning af bla. Scott Henderson, TJ Helmerich, Danny Gill, Mike Stern, Jonas Krag, Aske Jacoby.
  Nåede lige at blive proffessionel musiker og underviser inden jeg fik en rygskade i 2005. Efter nogle år fik jeg lært at omgå mit handicap og kunne genoptage det sædvanlige øveniveau, så jeg kunne bygge videre på guitarniveauet. Jeg elsker at undervise og underviser nu som skånejob, da jeg både har brug for lidt lommepenge og men ikke mindst får rigtig meget glæde ved at give guitar evner videre.
  Jeg har sammenlagt undervist i 16-17år, har rigtig meget erfaring og mine elever oplever ofte god udvikling som selvfølgelig står i kontrast til elevens egen indsat. Underviser på alle niveauer, alle aldre, de fleste genrer og lytter gerne sange og riff af for mine elever. Det vigtigste er musikken og derefter kommer de "egenskaber" der skal tilegnes for at opnå det niveau , rytme, teknik, teori, Undervisningen tilpasses selvfølgelig den enkelte elevs ønsker den stilart og det niveau du ønsker. Egenskaber er f.eks. ting som tone, rytme, teori, timing og diverse teknikker som picking, bending, legato osv . Motivation er vigtigt så alt efter behov kan vi tage udgangspunkt i tracks du ønsker, så det ikke ender i kedelige øvelser. Første time 150 kr. derefter 250 kr. i timen. Tjek www.myspace.com/mikkelsteen https://www.facebook.com/pages/Mikkels-Guitar-Crib/164853606964404

 • København Prof guitarundervisning 07-09-2017

  Jeg hedder Mikkel og er uddannet guitarist på GIT (guitar institute of technology) i L.A. Jeg har selv fået undervisning af bla. Scott Henderson, TJ Helmerich, Danny Gill, Mike Stern, Jonas Krag, Aske Jacoby.
  Jeg har undervist i 16-17år, har rigtig meget erfaring og mine elever oplever ofte god udvikling som selvfølgelig står i kontrast til elevens egen indsat. Underviser på alle niveauer, alle aldre, de fleste genrer og lytter gerne sange og riff af for mine elever. Det vigtigste er musikken og derefter kommer de "egenskaber" der skal tilegnes for at opnå det niveau man ønsker. Egenskaber er f.eks. ting som tone, rytme, teori, timing og diverse teknikker som picking, bending, legato osv . Undervisningen tilpasses selvfølgelig den enkelte elevs ønsker, stilart og niveau. Motivation er vigtigt så alt efter behov kan vi tage udgangspunkt i tracks du ønsker, så det ikke ender i kedelige øvelser. Første time 150 kr. derefter 250 kr. i timen. Tjek www.myspace.com/mikkelsteen https://www.facebook.com/pages/Mikkels-Guitar-Crib/164853606964404

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk