Få falske penge. //jerrytim10@gmail.com//High kva


Få falske penge. //jerrytim10@gmail.com//High kvalitet Falske penge, falsk pas, DL'er, ID'er, Visa

Vores pengesedler indeholder følgende sikkerhedsfunktioner, der gør det til et geni, og vi har den bedste kvalitet forfalskning i verden, både Euro og Dollar og eventuelle regninger, du ønsker.
Sikkerhedsfunktioner i vores sedler nedenfor:
Intaglio print
vandmærker
Sikkerhedstråd
Gennemse register
Speciel folie / specielle folieelementer
Iriserende stribe / skiftende farver.

Vores sedler er trykt på 80% bomuld 20% cellulosepapir, som adskiller sig fra
væsentligt fra normal papir. Ved hjælp af en særlig trykningsteknik kan flere billedelementer på forsiden af ​​sedlen identificeres ved berøring. Retningslinjerne for at opdage forfalskning
valuta giver en sammenligning af ægte og forfalskede sikkerhedsfunktioner.

Vores pengesedler produceres ved hjælp af sofistikeret trykteknologi. De har også en række fremtrædende sikkerhedsfunktioner, som gør dem nemme at skelne fra forfalskninger uden at bruge specielt udstyr, og som virker som afskrækkende for falskmøntnere.


Bedste kvalitetsnyhed Falske id'er og pas, ægteskabscertifikater og kørekort mv. Køb nu høj kvalitet-Vi har de bedste HOLOGRAMS OG DUPLICERINGSMASKINER Med over 1 million udgaver, der cirkulerer over hele verden.

-IDs Scan-ja ... -HOLOGRAMS: IDENTISK -BARCODER: IDS SCAN -UV: JA -Realistiske Hologrammer -Formaterede stregkoder og kodede magnetiske strimler -Properly-kodede ID-numre og Soundex-koder -Første klasse Forsendelse til hvor som helst i verden FAKE IDS MED FAST SHIPPING -