Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
Vis trådoversigt
Del:
 • 20-11-2013
  kl. 18:35

  Tobias Jasinskis

  Billig professionel indspilning

  Hej

  Vi er Happy Street Records - et indspilningsstudio beliggende i Vilnius, Litauen. Vi skriver for at invitere jer hertil for at indspille jeres musik og i samarbejde med vores dedikerede og professionelle team at få jeres sande potentiale forløst og foreviget som indspilninger.

  Vores filosofi er, at det er lige så vigtigt at skabe den helt rette kreative og afslappede atmosfære som det er at finde de bedste tekniske løsninger for at ramme præcist JERES sound. For at opnå denne atmosfære har vi valgt IKKE at sætte nogle begrænsninger på mængden af tid i dagligt kan bruge i studiet imens vi arbejder med jeres projekt. Og når det kommer til afslappede omgivelser imellem optagelserne har vi skabt en lækker kunstner lounge med køkken og badeværelse.

  Det er en speciel oplevelse for enhver kunstner at tage del i en intens indspilningsproces - og vi mener, at denne proces ikke “kun” skal foreviges i lyd. Derfor inkluderer vores team også et professionelt kamerahold som vil producere en live musikvideo fra studiet. For at opholdet her hos os i Vilnius bliver så udbytterigt som overhovedet muligt vil vi desuden sørge for, at arrangere en live koncert for jer på en af byens allerbedste koncertscener. Dette er en fantastisk mulighed for at introducere jeres musik for et nyt publikum og for at udvide jeres nye, Litauske fanbase.

  Vi tager desuden også hånd om overnatning og forplejning under jeres ophold!

  Lidt information om mulige transportmuligheder fra Danmark:

  Med fly:
  København (Kastrup) - Vilnius
  København - Riga [Riga - Vilnius (med bus)]
  Med færge

  Kortfattet overblik over vort tilbud:
  Indspilnings sessioner
  Live musikvideo optaget i studiet
  Live show på en af byens bedste livescener
  Overnatning

  Find os på Facebook: https://www.facebook.com/HappyStreetRecords
  og lyt til de projekter vi arbejder med:
  https://soundcloud.com/happy-street-records
  http://www.youtube.com/watch?v=yw8-_cSkJ34&list=PLTbdYl5iXU8cF9rtwYKD88Dzl9p4oK1MY


  Ikke to indspilningsprojekter er ens - derfor opfordrer vi jer til at kontakte os med oplysninger om hvad i præcist har brug for - og vi kan derefter i fællesskab finde frem til en samlet pris for hele projektet inklusiv alt som vi alle kan være tilfredse med.

  To ting er sikre: Vi kan love jer, at i vil blive mødt af kompetente, professionelle men også “varme” medarbejdere som vil gøre deres yderste for, at i kan lave den bedst mulige indspilning af jeres musik - og priserne er naturligvis LANGT under danske standarder på området.

  Tøv ikke med at kontakte os hvis i har nogen former for spørgsmål eller tvivl.  Med venlig hilsen,
  Happy Street Records
  tobias.jasinskis@gmail.com

  Svar på dette indlæg

Skriv svar

Log ind eller opret en gratis konto for at tilføje indlæ til forumet.

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk