Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
 • 05-12-2017 proff guitarundervisning tilbydes

  Jeg hedder Mikkel og er uddannet guitarist på GIT (guitar institute of technology) i L.A. Jeg har selv fået undervisning af bla. Scott Henderson, TJ Helmerich, Danny Gill, Mike Stern, Jonas Krag, Aske Jacoby.
  Nåede lige at blive proffessionel musiker og underviser inden jeg fik en rygskade i 2005. Efter nogle år fik jeg lært at omgå mit handicap og kunne genoptage det sædvanlige øveniveau, så jeg kunne bygge videre på guitarniveauet. Jeg elsker at undervise og underviser nu som skånejob, da jeg både har brug for lidt lommepenge og men ikke mindst får rigtig meget glæde ved at give guitar evner videre.
  Jeg har sammenlagt undervist i 16-17år, har rigtig meget erfaring og mine elever oplever ofte god udvikling som selvfølgelig står i kontrast til elevens egen indsat. Underviser på alle niveauer, alle aldre, de fleste genrer og lytter gerne sange og riff af for mine elever. Det vigtigste er musikken og derefter kommer de "egenskaber" der skal tilegnes for at opnå det niveau , rytme, teknik, teori, Undervisningen tilpasses selvfølgelig den enkelte elevs ønsker den stilart og det niveau du ønsker. Egenskaber er f.eks. ting som tone, rytme, teori, timing og diverse teknikker som picking, bending, legato osv . Motivation er vigtigt så alt efter behov kan vi tage udgangspunkt i tracks du ønsker, så det ikke ender i kedelige øvelser. Første time 150 kr. derefter 250 kr. i timen. Tjek www.myspace.com/mikkelsteen https://www.facebook.com/pages/Mikkels-Guitar-Crib/164853606964404

    mikkel steen  Telefon: 60689158  E-mail:   Web: www.myspace.com/mikkelsteen
  Del:

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk