Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
 • 25-11-2017 Progband søger bassist

  Ballast er et københavnsk progband med visioner, nerve og melodisk tæft. Vi søger et femte medlem, som kan være med til at fuldende lydbilledet. Inspirationskilderne tæller King Crimson, Yes, Pink Floyd, Allan Holdsworth, Ozric Tentacles, Dream Theater, Arena, Tool, Symphony X, Devin Townsend, Flower Kings, Threshold, Porcupine Tree, Transatlantic, Soen, The Ocean, Tesseract, Veil of Maya, Sithu Aye, Protest the Hero og mange flere.

  Bandet består pt. af Alma, Casper, Jack og Jonas på hhv. vokal (+ keys), guitar (+ bakingvokal), guitar (+ backingvokal) og trommer. Vi leder nu efter en ny bassist, som i bedste fald også kan lægge en korvokal. Jo flere instrumenter desto bedre.

  Vi har en færdigproduceret EP såvel som en hæderlig håndfuld halv- eller helfærdige numre, vi skriver færdige i fællesskab. Vi skriver alt i Guitar Pro 5, og numrene kan relativt nemt tilpasses den bassist, vi måtte inkludere i folden. Ambitionerne går pt. på at få færdigskrevet og opøvet en håndfuld nye sange og derefter få gigget så meget som muligt. Når vi og sangene kender hinanden godt indspiller og udgiver vi naturligvis vores debutalbum.

  Vi kræver blot, at du er teknisk (og menneskeligt) stabil, kan håndtere skæve taktarter og lange sange, har eget gear, øver dig hjemmefra, og har lyst og tid til at øve minimum 1 gang hver 14. dag på Amager - måske mere på sigt. Det forventes også at du deltager i sangskrivningen over nettet mellem øverne.

  Lyt til materialet her: https://soundcloud.com/ballastdk

    Jonas L.  Telefon: 31679085  E-mail:   
  Del:

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk