Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
 • 13-01-2018 ROX's søger guitarist - Randers

  ROX’s mangler en guitarist der har rockrødderne plantet solidt i den jyske muld. En guitarist der behersker sin guitar og formår at groove en rytme og levere en solo, der kan være med til at styrke vores musikalske udtryk.
  I ROX’s har vi besluttet at, vi endnu ikke er blevet for gamle til at mødes hver torsdag, gentage de samme "løwnhistorier", være ”bombet” efter jobs og sidst men ikke mindst, benytte muligheden for at bevare en lille smule af den drengerøv, der stadig ligger og lurer et sted.
  I ROX’s er velkomponerede og swingende rock-hits toneangivende. Det er vores confortzone og den bevæger vi os ikke ret langt væk fra. Fire slag i takten og den go’e melodi, bakket op af genkendeligt guitarlir. Det er sådan det er….Vi er jo ikke et kammerorkester!!!
  I ROX’s har vi mange års erfaring fra alle mulige og umulige spillesteder i Danmark og rigtig mange kilometer i bagagen fra landevejen. Musikalsk er der ro på bagsmækken, og ikke for meget udenoms "dillerdaller". Vi spiller rockmusik med en spilleglæde langt over gennemsnittet. Ikke fordi vi skal, men fordi det nu engang er det vi gør - når vi er sammen.
  I ROX’s gør vi alt hvad vi kan for at få en ugentlig øver. Vi prioriterer bandet og sammenholdt højt.
  Hvis det publikum, der ikke er bange for at indrømme at de er til rockmusik, vil booke os – siger vi gerne ja 10 – 12 gange på et år.
  Vi har et prof set-up mht. lyd, lys, øvelokale, jobs i kalenderen og alt hvad der hører sig til. Alder 30+
  Tjek os ud på – Facebook

    Bassplayer Bassplayer  E-mail:   
  Del:

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk